Las & Constructie voor Agrarische Bouw

AGRARISCHE BOUW

Kampert Las & Constructie is gelegen in een omgeving met daarin veel boerenbedrijven en daarmee een ideale partner voor agrarische bouw. Ooit zijn wij begonnen in een loods op een boerderij. Het boerenleven zit dus letterlijk in onze genen. Mede hierdoor worden we dan ook regelmatig betrokken bij agrarische bouw. Het ontwikkelen van nieuwe stallen of opslagloodsen is iets wat wij nog altijd doen. In al deze jaren hebben wij hierin veel ervaring opgedaan. Daarnaast doen we het ook maar al te graag, omdat we het enorm mooi werk vinden. Kom langs, of neem contact op.

Kampert Las & Constructie voor agrarische bouw van begin tot eind

Door voor uw agrarische bouwprojecten te kiezen voor Kampert Las & Constructie bent u in één keer volledig ontzorgt. Wij verzorgen uw project van begin tot eind. We beginnen met het maken van een 3D-ontwerp van uw agrarisch bouwproject. We doen dit zelf, om zo de lijnen kort te houden. Hierdoor kunnen wij snel reageren en ons aanpassen op uw wensen. Met dit 3D-ontwerp krijgt u een prachtig overzicht van uw project. Vervolgens gaan wij hard aan de slag om uw agrarisch bouwproject te voorzien van krachtige constructies. Wanneer dit afgerond is kunnen wij zelfs bij u op locatie komen, zodat de constructie kan worden gemonteerd. Zo bent u in één keer klaar met het zoeken naar een partner voor uw agrarisch bouwproject.

Beschikking over het beste gereedschap en certificaten

Kampert Las & Constructie heeft de laatste jaren een aantal certificaten behaald, waarmee wij onze capaciteiten aan kunnen tonen. Voorbeelden hiervan zijn de NEN-14001 en NEN-1090-2 certificaten.
Daarnaast beschikt onze professionele werkplaats over alle gereedschappen die nodig zijn voor de meest krachtige staalconstructies met klasse. Zo beschikken wij over een pons/knipmachine, boor/zaagstraat en boor/snijtafel.

Bent u inmiddels geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen of mailen. Ook kunt u natuurlijk bij ons langs komen voor een goed gesprek. Wij zijn te vinden op Het Laar 8 te Wekerom.