Over Kampert Las & Constructie

OVER ONS

Als bedrijf staan we voor snelheid, flexibiliteit en afspraak-is-afspraak-mentaliteit. Doen wat je moet doen, en zeggen wat je doet. Dat is ons motto. Hiermee hebben wij al veel klanten van dienst kunnen zijn, en hopen we ook in de toekomst u van dienst te kunnen zijn.

Een staalconstructie van uitstekende kwaliteit begint bij een goede tekening. Die maken we zelf. Dat vinden we belangrijk, omdat we zo de lijntjes kort houden en de kwaliteit hoog. We werken met een 3D tekenpakket voor het beste overzicht. Zo creƫren we een duidelijk ontwerp en daarmee een goede basis voor een mooi project.

Of het nu gaat om kleine of grote staalconstructies, wij staan voor u kaar. We denken het uit, maken de berekeningen en monteren het zelfs op locatie. Dat doen we voor constructies in utiliteitsbouw, industrie, agrarische sector of woningbouw. Of het nu gaat om een nieuwe woning, aanbouw, kerk, fabriek, kantoor, school, loods of opslagruimte, bij ons kunt u terecht.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Daarom maken we gebruik van de juiste certificaten. Zo weet u zeker dat we goede producten leveren. Belangrijk, want afspraak is afspraak. Dat is wat wij vinden en daar moet u op kunnen bouwen.