Las & Constructie voor Utiliteitsbouw

UTILITEITSBOUW

Een nieuw pand of een nieuwe bedrijfshal. Vaak gaat het dan om het maken van dragende constructies, maar ook voor stalen zichtwerk kunt u bij ons terecht. Het maakt voor ons niet uit of het om een nieuwe fabriek, magazijn, kantoor, kerk, school of winkel gaat. Als er staal voor nodig is, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar op het gebied van las & constructie voor utiliteitsbouw.

Alles-in-één las & constructie voor utiliteitsbouw
Wanneer u kiest voor Kampert Las & Constructie bent u in één keer van al uw zorgen af. Wij verzorgen namelijk het project van begin tot eind. We starten met het maken van een 3D-ontwerp van de constructie. Daarna gaan we aan de slag met het bouwen van de constructies en kunnen onze constructies tenslotte zelfs op locatie monteren. Al met al een alles-in-één oplossing dus.

Een team en werkplaats vol kwaliteit en klasse
Ons team van werknemers beschikt over de juiste certificaten en diploma’s om u te voorzien van kwalitatief sterke staalconstructies. Voorbeelden van deze certificaten zijn de NEN-14001 en NEN-1090-2 certificaten.
Daarnaast is ook onze professionele werkplaats perfect ingericht voor de creatie van allerlei verschillende typen staalconstructies. Alle benodigde CNC-machines zijn aanwezig. Een pons/knip machine bijvoorbeeld, waarmee we alle gaten op de juiste plek ponzen en de platen/hoeklijnen op de juiste maat afknippen. Verder beschikken we ook over een boor/zaagstraat (om alle gaten op de juiste plek in het profiel te boren en het profiel op de juiste maat af te zagen) en een boor/snijtafel (waarmee platen die niet geschikt zijn voor de pons/knip machine worden gesneden, zo worden de gaten perfect rond en recht geboord).

Bent u inmiddels overtuigd van onze capaciteiten en geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen of mailen. Of kom gewoon een bij ons langs op Het Laar 8 te Wekerom.