Las & Constructie voor Woningbouw

WONINGBOUW

Niet alleen voor zakelijke projecten kunnen we veel betekenen. Ook in las & constructie voor woningbouw zijn we gespecialiseerd. Dat kan voor een groot nieuwbouwproject zijn, maar ook voor de spanten van een los woonhuis of het staal voor een aanbouw bent u bij ons welkom.

Voor uw complete woningbouwproject
Wanneer u kiest voor Kampert Las & Constructie bent u in één keer van uw zorgen af wat betreft de staalconstructies van uw woningbouwproject. Wij verzorgen de constructies van begin tot eind.
We beginnen met de creatie van een 3D-ontwerp van uw constructie. Dit zorgt voor een goed overzicht van uw project. Het maken van dit ontwerp doen wij volledig zelf. Zo houden we onze lijnen kort, dit vinden wij uitermate prettig werken. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat onze klanten het hier ook mee eens zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag met de constructie. Onze professionele werkplaats en behaalde certificaten komen hierbij goed van pas. Hierover later meer. Tenslotte zijn wij ook in staat om onze constructies op locatie te komen monteren. Zo bent u dus in één keer klaar.

Het ideale gereedschap voor las & constructie voor woningbouw
Wij beschikken in onze werkplaats over de juiste CNC-machines. Hiermee zijn wij in staat om de meest krachtige en stijlvolle staalconstructies te bouwen. Een pons/knipmachine, boor/zaagstraat en boor/snijtafel, het is allemaal aanwezig in onze werkplaats.
Daarnaast hebben wij van Kampert Las & Constructie met z’n allen de laatste jaren een aantal certificaten behaald, die onze capaciteiten weerspiegelen. Voorbeelden van deze certificaten zijn de NEN-14001 en NEN-1090-2 certificaten. Hier zijn wij enorm trots op en wij tonen onze capaciteiten dan ook graag aan.

Bent u overtuigd van onze kwaliteit en geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op door ons te bellen of mailen. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons langskomen voor advies of verdere informatie. Wij zijn gevestigd op Het Laar 8 te Wekerom.