Trappen en Hekwerken

TRAPPEN EN HEKWERKEN

Zeg staal en je zegt laswerk. Ambachtelijk handwerk in combinatie met de juiste apparatuur. Wij van Kampert Las & Constructie zijn hierin gespecialiseerd. Met al onze ervaring op dit vlak zijn we in staat een trap of hekwerk te produceren precies zoals u hem graag ziet. We luisteren naar uw wensen en zorgen vervolgens dat onze creatie hier perfect op aansluit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stalen hekwerken en ijzeren trappen.

Alle apparatuur en gereedschap voor oneindige mogelijkheden
Alle benodigde apparatuur en gereedschappen zijn aanwezig in onze werkplaats te Wekerom. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een boor/zaagstraat, waarmee we alle gaten op de juiste plek in het profiel boren en alles op de juiste maten afzagen. Ook hebben wij een pons/knipmachine waarmee we alle gaten op de juiste plek ponzen en we alle platen/hoeklijnen op de juiste plaats afknippen. Tenslotte beschikken we ook over een pons/knipmachine voor al het staal dat niet in de pons/knipmachine kan. Zo zorgen wij ook dat dit staal perfecte ronde en rechte gaten heeft.
Ook voor het fijnere laswerk beschikken wij over de juiste apparatuur en gereedschappen. Onze professionele werkplaats staat er vol mee. Komt u gerust eens langs voor een kijkje. Dit zorgt ervoor dat onze mogelijkheden oneindig zijn. U bedenkt het en wij spelen het klaar.

Ervaren en vakbekwaam personeel voor prachtige trappen en hekwerken
Ons ervaring en vakbekwame personeel staat voor u klaar om al uw wensen mogelijk te maken. Ons team beschikt over de juiste diploma’s in combinatie met jarenlange ervaring. Daarnaast hebben wij als bedrijf ook nog eens een tweetal certificaten weten te behalen. De NEN-19001 en NEN-1090-2 certificaten hebben wij samen weten te behalen.

Bent u inmiddels geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen of mailen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd bij ons langs komen op Het Laar 8 te Wekerom.